Nazilli Belediyespor yeni otobüsüne kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından Nazilli Belediyesi'nin hizmetlerinde kullanılması amacıyala hibe edilen otobüs, işlemlerin tamamlanmasının ardından teslim edildi.

Nazilli Belediyespor yeni otobüsüne kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün desteğiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hibe edilen otobüs Nazilli Belediyesi yetkilileri tarafından teslim alındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen araç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tesisleri’nde kamuoyuna tanıtıldı. Otobüs taşımacılıkta kullanılabileceği gibi yeni yönetimin kararına göre store olarakta kullanılabileceği ifade edildi.

“NAZİLLİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Otobüsün tahsisi için emeği geçen İzmir Büyükşehir Belediyesine, CHP’li Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Mahir Polat’a ve herkese tek tek teşekkür eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazillispor için gerçekten anlamlı bir hediye oldu. Nazillispor çok geniş bir camia. Bir çok alanda faaliyet gösteriyor. Binlerce sporcunun birlikte hayat verdiği bir kurum. Bu kuruma katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Nazilli’mize hayırlı olsun" dedi.

"BELEDİYEMİZİN YÜKÜNÜ AZALTACAK"

Otobüsün yaşanan deprem felaketinden ötürü geciktiğini belirten Özcan,"Sadece futbol değil basketbol, voleybol, halter, bayan futbolu ve güreş gibi birçok spor dalında faaliyetlerine devam ediyor. Kulübümüzde binlerce sporcumuz görev alıyor sportif faaliyetlerine devam ediyor. Bazı nedenlerden dolayı deprem gibi olağanüstü gelişmelerden dolayı otobüsün teslim süresi biraz gecikti ama bu işi takip eden yönetim kurulu arkadaşlarıma, Ümit kardeşime çok teşekkür ediyorum. Tüm spor branşlarımızda kullanılacak bu araç sadece takımlarımız için değil bölgemizde faaliyet gösteren amatör takımlarımızın da kullanımında olacak ve belediyemizin de yükünü azaltacak. 2022 yılında değişen yasa ile birlikte bilindiği üzere Belediyeler, profesyonel futbol kulüplerine destek olamıyor. Bu kanun dikkate alındığında birçok problemimize destek olacak bu aracımız. İnşallah bizlerde spor için Nazilli’de oturan tüm hemşehrilerimiz için bu aracı kullanacağız" ifadelerini kullandı.

“EN FAYDALI ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ”

Nazilli halkı için en iyi şekilde kullanılacağını belirten Başkan Özcan, “Otobüs amatör sporcuların ulaşımında ve şehirlerarası müsabakaların gidiş gelişinde kullanılabilir. Birçok aracın elimizin altında olması çok avantajlı. Bu araç ulaşım yönünden ciddi bir yükümüzü hafifletmiş olacak. İnşallah Nazilli halkına en faydalı şekilde kullanacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme