Nazilli Emniyeti'nden rekor uyuşturucu operasyonu!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde başarılı bir operasyona imza atan Narkotik ekipleri, şehre sokulacak olan 3 kilogram metamfetamin maddesini ele geçirdi. Yakalanan iki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nazilli Emniyeti'nden rekor uyuşturucu operasyonu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Emniyeti başarılı operasyonlarına tüm hızıyla devam ediyor. Alınan bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan tren garında İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri nefes kesen uyuşturucu operasyonuna imza attı. İl dışından yüklü miktarda metamfetamin maddesi sevkiyatı yapılacağını tespit eden ekipler, şüpheli İran uyruklu iki şahsın Nazilli Tren Garı’na teslimat için geldiği anda operasyon için düğmeye bastı. Narkotik ekipleri iki şüpheli şahsı Tren Garı içerisinde kıskıvrak yakaladı. Nazilli’de bu zamana kadar yapılan en büyük metanfetamin yakalamasını yapan polis, 3 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan İran uyruklu zehir tacirlerinden S.S ve M.Z isimli şahıslar mahkeme kararı ile Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme