TOGG Nazilli'de görücüye çıktı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un ilk akıllı cihaz modeli T10X Nazilli'de görücüye çıktı. Binlerce vatandaş TOGG'u görmek için Belediye Meydanı'na akın etti.

TOGG Nazilli'de görücüye çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG Nazilli’de vatandaşların beğenine sunuldu. Nazilli İlçe Stadyumu’ndan Belediye Meydanı’na hareket eden aracı görmek isteyen vatandaşlar yollarda büyük kalabalıklar oluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan otomobil, Belediye Meydanı’nın ardından İstasyon Meydanı ve Hürriyet Caddesi’nde Nazillililerle buluştu.

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ, ŞEREF DOLUYUZ”

'İcraatlarımızla meydanları doldurmaya devam edeceğiz' diyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye'nin otomobili TOGG ile elektrikli araç teknolojisinde yerimizi aldık. Mutluyuz, gururluyuz, şeref doluyuz. Hemşehrilerimiz de büyük teveccüh göstererek meydanları doldurdular. Teşrif eden herkese tek tek teşekkür ediyorum. Büyük organizasyonlarla, reklamlarla dolduramadıkları meydanları icraatlarımızla doldurmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme